Luni–Sambata: 08:00-18:00
+40 749 252 600

Certificate de conformitate si garantie

 

Toate produsele comercializate sunt noi, au marcaj CE (sunt omologate si inregistrate intr-o tara comunitara) pentru a putea fi folosite in reteaua medicala. Produsele vandute de GP SANITA SRL se trimit in ambalajul lor original si sunt insotite dupa caz de Certificat de Garantie.

 

Garantia produselor este in general de 12-24 luni, cu exceptia produselor de unica folosinta sau a materialelor sanitare. Garantia se aplica numai defectelor de fabricatie. Aceasta se limiteaza la alegerea GP SANITA SRL la repararea sau la inlocuirea piesei/produsului cu excluderea in mod particular a platii de despagubiri sau a unei taxe.

 

Orice reclamatie in perioada de garantie se va lua in considerare numai cu prezentarea Certificatului original de Garantie emis de Producator si copia Facturii Fiscale.


Conditii de garantie

 

Produsele identificate in acest certificat pe baza denumirii comerciale, a codului si a numarului unic de serie S/N, beneficiaza de garantie in termenul specificat pentru fiecare in parte, perioada calculandu-se fata de data emiterii prezentului certificat. Timpul de nefunctionare prelungeste in mod corespunzator termenul de garantie si curge din momentul inregistrarii in unitatea de service, pana la aducerea produsului in stare de utilizare normala si al notificarii in scris in vederea ridicarii produsului sau predarii efective a produsului catre consumator. Durata medie de utilizare a produselor este de 1-3 ani in functie de tipul produsului.

 

Garantia produselor achizitionate se acorda in conformitate cu legile in vigoare la data cumpararii. Garantia acordata nu afecteaza drepturile statuale ale beneficiarului consumator prevazute prin legislatia aplicabila in vigoare, respectiv Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora; Ordonanta Guvernului 21/1992 privind protectia consumatorilor si Legea 296/2004 privind Codul Consumului, republicat. Dreptul beneficiarului de a renunta la cumparare in 10 zile lucratoare de la primirea produsului, conform prevederilor Ordonantei nr. 134/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, se aplica doar pentru produsele livrate prin curier si doar consumatorilor persoane fizice. Asigurarea garantiei se face gratuit la sediul furnizorului, in zilele lucratoare. Aducerea la starea de conformitate se face in primul rand prin repararea produsului, in termen de maxim 15 zile calendaristice de la receptia in service. Nu constituie obiectul garantiei subansablele si materialele consumabile (baterii, mansete, cabluri, electrozi, becuri, etc...). Accesoriile si produsele optionale pot avea garantie diferita de cea a produsului, conform specifiatiilor vanzatorului. Garantia nu include operatiunile de curatire sau asistenta tehnica, cu exceptia situatiilor in care este precizat altfel intr-un contract de service separat. Garantia nu acopera costurile de transport generate de revenirea produselor in service. Aceste costuri sunt suportate in totalitate de client, cu exceptia situatiilor in care este precizat altfel printr-o clauza contractuala.

 

Nu se ofera garantie pentru defectiunile aparute ca urmare a nerespectarii conditiilor de transport, pastrare, punere in functiune, exploatare si intretinere, a manipularii defectuoase, a lovirii produselor, a producerii accidentelor, socurilor electrice, mecanice, termice, a existentei unui grad ridicat de impuritati, a patrunderilor de lichide in produse, a expunerii la foc, ventilatiei necorespunzatoare, utilizarii gresite sau neglijente a produselor, expunerii excesive la umezeala, solicitarii anormale in utilizare sau exploatarii defectuoase, fluctuatii ale tensiunii de alimentare, interventii asupra produselor, indiferent de natura lor, de catre personal neautorizat in scris de furnizor. Acumulatorii (bateriile reancarcabile) beneficiaza de 6 luni garantie de la data achizitiei, cu exceptia situatiilor cand se precizeaza altfel in certificatul de garantie.

 

Obligatiie beneficiarului:

 

Alimentarea de la reteaua electrica cu impamantare si in limitele de toleranta prevazute de producator;

 

Folosirea accesoriilor originale sau aprobate ca si compatibile de catre vanzator;

 

Respectarea instructiunilor de utilizare ale echipamentelor, conform indicatiilor tehnice date de vanzator, respectiv de executantul operatiilor de service;

 

Pastrarea integritatii sigiliilor producatorului, vanzatorului, respectiv ale executantului lucrarilor de service;

 

Pentru a putea beneficia de garantie, este obligatorie prezentarea certificatului de garantie in original!

 

Clientul este obligat sa notifice in forma scrisa unitatea de service despre natura defectiunii!

 

Contact suport tehnic si service: info@gpsanita.ro ; Telefon: 0749252600

 

Produsul va fi insotit de toate accesoriile cu care s-a livrat. Recomandam sa fie insotit si de ambalajul original, pentru a asigura integritatea produsului in cazul transportului. Produse fara etichetele sau sigiliile de garantie intacte sau cu defecte cauzate de manipulare sau stocare defectuoase, cum ar fi, dar fara a se limita la urmatoarele: crapaturi, sparturi, elemente torsionate, desprinse sau lipsa, urme de arsuri, inundatie sau cele care prezinta risc biologic de contaminare, urme de sange, etc. – vor fi refuzate la receptia in vederea acordarii garantiei!

 

Garantia este valabila doar pe teritoriul Romaniei.

spacer
SSL
anpc-sal

SOL
Website detinut de GP SANITA S.R.L., CIF: RO36352490, Reg.Com: J35/2361/2018

gpsanita.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.